Bedrijven en overheidsinstellingen


Naast het aanbieden van diverse zonne-energieoplossingen voor privé klanten en residentiële gebouwen, helpen wij ook commerciële bedrijven en overheidsinstellingen bij het overstappen op zonne-energie. Als je een eigenaar of manager bent van een klein, middel of groot bedrijf of instelling, dan willen wij je graag adviseren hierover. De belangrijkste oplossingen die wij aanbieden op het gebied van zonne-energie zijn zonnestroom en zonnewarmte.


Duurzame investering

Het installeren van zonnepanelen op het dak van jouw pand is winstgevend maar ook een ecologisch verantwoord gebaar. Met zonnepanelen maak je van jouw bedrijf of pand een milieuvriendelijke voortrekker in innovatieve en groene energie. Het is schoon, duurzaam en geeft het bedrijf een groen imago. Jouw fotovoltaïsche systeem heeft een levensduur van meer dan 25 jaar en is volledig recyclebaar.

JJe genereert jouw eigen groene energie en je draagt bij aan een beter milieu en de energie-onafhankelijkheid van jouw bedrijf.

Doe mee met de productie van groene energie: een ecologisch verantwoorde aanpak.


Fiscaal voordeel voor investering

Als Bedrijf, verenging of stichting kunt u een fiscaal voordeel behalen bij de aanschaf van zonnepanelen. De overheid stelt mogelijkheden beschikbaar om de investering in zonnepanelen te stimuleren. Er zijn interessante belastingvoordelen, zoals de Investering Aftrek (IA) de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de Energie Investering Aftrek (EIA). Deze mogelijkheden maken investeringen in zonne-energie voor bedrijven winstgevend. Investeren in zonne-energie levert u dus u een fiscaal voordeel en lagere energierekening.

Informeren bij uw fiscale adviseur welke regelingen of combinatie daarvan de beste winst voor je uithaalt.


Een zonne-energiecentrale voor autoconsumptie

Je wekt jouw eigen stroom wat je direct kunt verbruiken in het bedrijf. Je verlaagt hiermee de energierekening en verhoogt de onafhankelijkheid van schommelingen in de energiemarkt. Je wordt autoproducent van jou eigen energie. Energie autoproductie is de toekomstige oplossing om de energiekosten goed onder controle te houden en onafhankelijk te zijn van de stijging van de energiekosten.


Deskundige begeleiding

OOnze adviseurs gaan je ondersteunen bij het kiezen van de beste technische oplossingen en de beste financiële aanpak, uiteraard altijd in overeenstemming met jouw wensen, de geldende regelgeving, maar ook met de architectuur van het gebouw en de omgeving. Onze teams zijn er ook om je te adviseren over de mogelijk subsidies.

Ons team in dienst van jouw energieprestatie

<