Huiseigenaren


Betrouwbare en duurzame technologie

De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee je fors kunt besparen op jouw energielasten. De techniek van zonne-energie is nu een betrouwbaar, economisch en schoon alternatief voor de toenemende vraag naar elektriciteit en warmte. Er zitten dus zo veel voordelen in de zonne-energie. De overheid ziet die voordelen ook en helpt mee aan de promotie van groene energie door allerlei subsidies.


Investeren of sparen

Het is lonend als je geld hebt en je investeert in jouw eigen woning. Vooral de investering in zonne-energie is winstgevend en duurzaam. Het is een stabiele investering en dat maakt de inkomsten goed voorspelbaar. Op zonnepanelen heb je snel een rendement van meer dan 6 % terwijl bij de bank je blij mag zijn met 1%.


Een ecologische investering in betrouwbare technologie

Zonne-energie is onuitputtelijk en stoot geen CO2 uit. Gezien de uitdagingen rondom de klimaatverandering, is de zonne-energie een echt alternatief voor de wereld van morgen. Een zonnepaneel produceert geen geluid, geen CO2 en geen afval. Bovendien heeft een zonnepaneel dat nu de fabriek uitrolt, na twee jaar meer energie opgeleverd dan de productie kostte. De levensduur van een paneel is meer dan 30 jaar en ze worden al langer dan 50 jaar gebruikt in gebieden die absolute betrouwbaarheid vereisen: satellieten, bakens op zee, telecommunicatie-antennes in hoge bergen. Bovendien zijn de zonnepanelen van nu voor 96 % recyclebaar.


Mogelijkheid voor jouw woning

Voor woningen hebben wij drie duurzame oplossingen om comfortabel de energiekosten te verlagen en het milieu gezond te houden:

Een zonnestroominstallatie

De zonnestroom-installatie zet zonlicht om in elektrische stroom. Het systeem is uitermate betrouwbaar en heeft zich de aflopen jaren bewezen. Het systeem bestaat uit verschillende componenten waarvan de belangrijkste de zonnepanelen zijn en een of meerdere omvormers.

Hybride zonnesysteem

Met een hybride zonnesysteem kun je elektrische stroom en zonnewarmte opwekken. Het systeem bestaat uit zonnepanelen en omvormers waarvan de zonnepanelen anders zijn dan in een zonnestroominstallatie. Ze zijn namelijk een combinatie van een zonnecollector en een zonnepaneel. Ze worden ook PVT-panelen genoemd (Fotovoltaïsch en Thermisch). Ze zijn zeer geschikt als je beschikt over een beperkt dakoppervlak.

Thermodynamische warmtepomp

Een thermodynamische warmtepomp maakt gebruik van de omgevingswarmte. Om warmte uit de omgeving te winnen wordt gebruik gemaakt van een thermodynamisch paneel waar een koelvloeistof doorstroomt. Het systeem werkt dag en nacht en zelf als het regent. Een uitermate effectief systeem op weg naar gasloosheid.


Wij helpen je bij de keuze

De adviseur van SysolEnergies informeert en adviseert je over alle mogelijke opties die geschikt zijn voor jouw woning. Hij beantwoordt jouw vragen en biedt je allerlei combinaties van de beste onderdelen om de gewenste duurzame installatie waar te maken. Zo krijg je de oplossing die de laagste prijs met het hoogste rendement oplevert. Onze medewerkers nemen al het werk uit handen en ze maken jouw gewenste investering waar.

Wil je nagaan of zonne-energie iets voor jou is? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseur kan al jouw vragen beantwoorden en als je een huisbezoek wenst dan komt hij bij jou thuis informeren en adviseren.